Welkom bij de Noordelijke ATB Club

De Noordelijke ATB Club was in het Noorden van het land één van de eerste clubs, waar alleen de nadruk ligt op de mountainbikesport. De club is opgericht in 1993 bestaat al meer dan 25 jaar. De club is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Wieler Unie (KNWU) en de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). De NAC heeft meer dan 250 leden, vrouwen, mannen en jeugd, die elk op hun eigen niveau de mountainbikesport beoefenen. Van leden die af en toe een training bijwonen tot fanatieke wedstrijdrijders en alles wat daar tussen zit. Bij de Noordelijke ATB Club kun je bij de trainingen niet alleen aan je techniek werken, maar ook aan je conditie. Verder organiseren we elke maand een toertocht, zijn er clubweekenden, clubkleding en organiseren we laagdrempelige wedstrijden.

Tijdens de laatste ALV is onze secretaris afgetreden. Daarom bestaat het bestuur nog maar uit 3 leden, voorzitter, penningmeester en een algemeen bestuurslid
Voor de komende periode(s) zijn we daarom op zoek naar 2 leden die zich beschikbaar willen stellen als bestuurslid, met name één als secretaris.
Het huidige bestuur wil graag weer op volle sterkte komen dit wil zeggen 5 personen.
De taken van de secretaris zijn oa. post/mail behandelen, vergaderingen voorbereiden en notuleren en het meehelpen bij evenementen.
Invulling van de overige taken kan natuurlijk in overleg met de huidige bestuursleden worden vastgesteld.
Wil je meer informatie of wil je je beschikbaar stellen, mail dan even naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.