Welkom bij de Noordelijke ATB Club

De Noordelijke ATB Club was in het Noorden van het land één van de eerste clubs, waar alleen de nadruk ligt op de mountainbikesport. De club is opgericht in 1993 bestaat al meer dan 25 jaar. De club is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Wieler Unie (KNWU) en de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). De NAC heeft meer dan 250 leden, vrouwen, mannen en jeugd, die elk op hun eigen niveau de mountainbikesport beoefenen. Van leden die af en toe een training bijwonen tot fanatieke wedstrijdrijders en alles wat daar tussen zit. Bij de Noordelijke ATB Club kun je bij de trainingen niet alleen aan je techniek werken, maar ook aan je conditie. Verder organiseren we elke maand een toertocht, zijn er clubweekenden, clubkleding en organiseren we laagdrempelige wedstrijden.

Vanaf 1 juli vervalt de 1,5-meter-regel voor sporters. Fiets je samen, dan hoef je onderling geen afstand te houden. Fietsen in een groep mag dus.
Daarmee kunnen we de reguliere trainingen op woensdag weer hervatten.De zondag training zal na de zomervakantie worden hervat.
We stellen wel een paar voorwaarden.
Deelname aan de training is alleen mogelijk na aanmelding via de app Teamy (App Store of Google Play).
Download deze app en gebruik deze link om je aan te melden bij het team. https://app.teamy.online/?inviteToTeam=SGWzDKd92hLi1DRNEoLO
Ben jij of iemand uit je familie ziek of verkouden? Blijf dan thuis.
Je volgt de hygiënevoorschriften van het RIVM op.
Je leest op de website van de Rijksoverheid meer over de maatregelen die per 1 juli gelden voor sporters. Raadpleeg ook het landelijk protocol Verantwoord Sporten van sportkoepel NOC*NSF
Heb je nog vragen stel ze dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.