De Noordelijke ATB Club wordt aangestuurd door een bestuur. Ondersteunend aan het bestuur zijn de commissies. Het bestuur zet de grote lijnen uit en zorgt samen met de commissies voor de praktische invulling ervan. Elke commissie heeft haar eigen taak en eigen verantwoordelijkheden, zo ook de leden van het bestuur. De Noordelijke ATB Club heeft gekozen voor een dergelijke aansturing, omdat het van mening is dat de leden zelf verantwoordelijk zijn voor het te voeren beleid. Door de commissies en leden veel bewegingsvrijheid te geven, wil het bestuur proberen beleid te voeren dat voldoet aan de vraag van de leden. Cruciaal is hierbij het zelf initiatief van de leden, want de leden zijn de Noordelijke ATB Club.

Het onderbrengen van verschillende taken bij de commissies is daarnaast buitengewoon duidelijkheid wat communicatie betreft. Als er specifieke vragen zijn, dan kunnen die door de betreffende commissies of bestuursleden die daar het meest verstand van hebben, worden beantwoord.

Het bestuur bestaat uit de volgende leden:

Functie Naam Email
Voorzitter Robert Degen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Kick Millenaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Toeren / Wedstijden Vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website / Activiteiten / PR Vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen Vacant  
Jeugd Vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Agenda

24 juli 2024
19:00 - 20:15 uur
Woensdag training
-------------------------
31 juli 2024
19:00 - 20:15 uur
Woensdag training
-------------------------
07 aug 2024
19:00 - 20:15 uur
Woensdag training
-------------------------

Sponsors

Zoeken