Lidmaatschap NAC 2023

De contributie bedragen voor 2023 staan hieronder. Word je na 1 juli van het lopende jaar lid, dan betaal je voor dat jaar de helft van het contributiebedrag (geldt niet voor NTFU en KNWU). 

Naast het lidmaatschap van de Noordelijke ATB Club kan je ook het lidmaatschap van de KNWU aanvragen, samen met de startlicentie (die je zelf moet aanvragen) kan je meedoen aan bijvoorbeeld fun- en jeugdwedstrijden. Het lidmaatschap KNWU kost je als lid €7,00 per jaar, waarbij de club het resterende bedrag van het lidmaatschap van de KNWU voor jou aanvult.

De Noordelijke ATB Club is ook aangesloten bij de NTFU. Dit is de overkoepelende organisatie van de toerfietsverenigingen in Nederland. Als je hiervan lid bent, dan profiteer je van een aantal privileges: gratis toerfietsmagazine/programma, korting op tochten en nog veel meer (kijk op www.ntfu.nl voor meer informatie). Als je naast het lidmaatschap van de Noordelijke ATB Club lid wil worden van de NTFU, dan kost dit per jaar slechts € 19,00 extra, waarbij de club het resterende bedrag van de contributie van de NTFU voor jou aanvult.

Als je lid bent van de Noordelijke ATB Club (en basislid bij KNWU), dan kan je ook een wedstrijdlicentie aanvragen bij de KNWU. 

Mocht je niet meer willen of kunnen fietsen, maar wil je toch lid blijven, dan is er de optie om voor minimaal  €10,- donateur te worden.

De leden krijgen toegang tot acties bij onze sponsors. Daarnaast hebben wij regelmatig interessante aanbiedingen, zoals clubkleding en trainingweekends.

Lijkt de Noordelijke ATB Club je wat, vul dan online het Aanmeldformulier Volwassenen of Aanmeldformulier Jeugd (onder tabblad formulieren) in of stuur de gegevens op naar:

Noordelijke ATB Club
p/a van Goghstraat 4
9718 MN Groningen

Voor eventuele vragen kunt u terecht op onze contact pagina!

Wilt u zich afmelden als lid, ook dan via het online afmeldingsformulier (onder tabblad formulieren) invullen. Afmelden voor 15 december van 2022. Op basis van het verenigingsrecht ben je als lid gebonden aan de betalingsverplichtingen, zolang het lidmaatschap niet is opgezegd. Meld je je later af, tot 31 januari van 2023, dan is resitutie van de contributie mogelijk, onder aftrek van €15,00 administratie kosten. Hierna is restitutie van de contributie niet meer mogelijk. Resitutie van KNWU of NTFU lidmaatschap gelden is helemaal niet mogelijk na opzegging na 15 december 2022.

Contributie 2023

De contributie voor 2023 ziet er als volgt uit:

Lidmaatschap

Incasso Nota*
Lid € 40,00 € 44,00
Jeugdlid (8 t/m 16) € 30,00 € 33,00
Gezinsleden € 20,00 € 22,00
Gezinsleden jeugd (8 t/m 16) € 15,00 € 16,50
M-lid € 15,00 € 16,50
EXTRA
 + KNWU (lidmaatschap) €   7,00 €   8,50
 + NTFU € 19,00 € 21,00
 + KNWU + NTFU € 26,00 € 30,00
Gezinslid NTFU € 17,00 € 20,00
1 sept. Lid NTFU ** € 28,50  n.v.t
1 sept. Gezinslid NTFU ** € 26,00  n.v.t
Administratiekosten *** € 10,00
*   Alleen voor leden die in 2017 reeds via nota betalen.
**  Lid in het lopende jaar van september tot volgend jaar eind december
*** Alleen eenmalig voor nieuwe leden.
 
Mocht je nog vragen hebben over de contributie mail dan even naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Jeugdfonds Sport & Cultuur

Jeugdfonds Sport & Cultuur is bestemd voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 2 tot 18 jaar, die om financiële redenen geen lid kunnen worden van de Noordelijke ATB Club. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan dan helpen dit toch mogelijk te maken! Voor meer informatie: https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/drenthe/

Verslag vrouwen mountainbiken

vrouwen1
Op een zonnige zondagochtend (13 november) ontmoet ik mijn buurvrouwen Gerda en Lianne om samen op de MTB naar Roden te fietsen. Bij Velodroom ontmoeten we Reinette, Judith, Margriet, Marleen en Marja en onze begeleiders Harry en Robert. We variëren in leeftijd en ervaring met het fietsen, maar delen het enthousiasme voor het mountainbiken. Wat we ook gemeen hebben is dat we liever niet alleen fietsen. De Noordelijke ATB club heeft het initiatief genomen om drie ochtenden te organiseren voor vrouwelijke mountainbikers. Samen fietsen we onder begeleiding drie mooie routes in de regio. We hebben er inmiddels al twee tochten op zitten en zitten samen in een appgroep. Hoe leuk is het om een groepje dames te kennen die je kan appen om samen de MTB te pakken?!

Vandaag hebben Harry en Robert een mooie route rondom Roden voor ons uitgezocht. We beginnen met een aantal single tracks door de bossen rondom Roden. Oppassen geblazen, want onder alle herfstbladeren liggen gladde boomstronken! We genieten enorm van de mooie herfstkleuren, paddenstoelen en eekhoorntjes onderweg. We vervolgen onze route over een aantal zandweggetjes. Fijn om even naast elkaar te fietsen en bij te kletsen. De dauw op de velden levert mooie vergezichten op. Met de stralende zon in ons gezicht krijgen we onderweg uitleg over plekken waar je een MTB-vignet voor moet hebben. Weer wat geleerd. Na ongeveer 30 km zit de rit erop. Robert maakt nog een mooie groepsfoto (Let vooral op Harry die er voor de gelegenheid bij is gaan liggen).

Ben jij nou ook een vrouw die van mountainbiken houdt, maar liever niet alleen de bossen intrekt? Meld je dan voor 11 december 2022 bij deze gezellige club dames via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Op 11 december fietsen we onze derde tocht onder begeleiding van Harry en Robert. Ik ben er van overtuigd dat we daarna ook geregeld samen de MTB zullen pakken!

Namens de Noordelijke ATB vrouwen,

Monique Eissens


 

Clubkleding UPDATE 4

De webshop is online en te vinden hier: https://agu.com/atb-noord
Er zullen een aantal bestelmomenten per jaar zijn met de daarbij horende leverdata (± 2 maanden).
De kleding uit de Performance lijn (is ook huidige kleding) wordt aangeboden met 15% korting, dit is al in de prijs meegenomen.
Alle andere kleding(lijnen) zijn tegen kostprijs te koop.
Er zijn op dit moment nog een aantal items op voorraad en dus direct te koop, het gaat om de volgende items:
 Shirt Korte MouwShirt Lange MouwKorte BroekLange Broek met ZeemWindbreaker
S 0 0 0 0 0
M
1 0 2 0 0
L 2 0 2 0 1
XL 2 0 2 1 1
XXL 2 0 3 5 2
Prijs € 38,50 € 45,00 € 47,00 € 52,50
€ 47,50
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mocht je voor bovenstaande items belangstelling hebben mail dan even naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Verder is er op dit moment is er geen paskleding aanwezig bij Velodroom, hou hier dus rekening mee.
De ervaring uit de eerste ronde is dat de kleding klein uitvalt. Bestelde kleding uit de webshop van AGU kan daar niet geruild worden!
Ook voor verdere vragen over de kleding kan je naar bovenstaand adres mailen.
 

Vacature vertrouwenscontactpersoon (VCP)

Bij de Noordelijke ATB Club willen we zorgen dat een veilig sportklimaat vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen waarborgen zijn we op zoek naar een vertrouwenscontactpersoon.
Kijk hier voor het functieprofiel.
Voor vragen, verder info of aanmelding mail even met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris gezocht voor 2 jaar

Tijdens de ALV 2019 is onze secretaris afgetreden. Op dit moment bestaat het bestuur uit 5 leden, voorzitter, penningmeester en 3 algemeen bestuursleden.
Voor de komende twee jaar zijn we nu nog op zoek naar een lid die zich beschikbaar wil stellen als secretaris.
Het huidige bestuur wil graag weer op volle sterkte komen.
De taken van de secretaris zijn oa. post/mail behandelen, vergaderingen voorbereiden en notuleren en het meehelpen bij evenementen.
Wil je meer informatie of wil je je beschikbaar stellen, mail dan even naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

28 jan 2023
10:00 - 12:00 uur
Jeugdtraining
-------------------------
01 feb 2023
19:00 - 20:15 uur
Woensdag training
-------------------------
04 feb 2023
10:00 - 12:00 uur
Jeugdtraining
-------------------------

Sponsors

Zoeken