Clubkleding UPDATE 2

AGU heeft de kleding uitgeleverd en degene die besteld hebben, hebben hiervoor inmiddels een afhaalbericht gehad.
De kleding is af te halen bij Velodroom Kanaalstraat 63a 9703 LR Roden.
Binnenkort volgt op deze website informatie over de webwinkel waar je in het vervolg zelf de clubkleding kan bestellen.
Heb je vragen over de clubkleding dan kan je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lidmaatschap NAC 2022

De contributie bedragen voor 2022 staan hieronder. Word je na 1 juli van het lopende jaar lid, dan betaal je voor dat jaar de helft van het contributiebedrag (geldt niet voor NTFU en KNWU). 

Naast het lidmaatschap van de Noordelijke ATB Club kan je ook het lidmaatschap van de KNWU aanvragen, samen met de startlicentie (die je zelf moet aanvragen) kan je meedoen aan bijvoorbeeld fun- en jeugdwedstrijden. Het lidmaatschap KNWU kost je als lid €6,00 per jaar, waarbij de club het resterende bedrag van het lidmaatschap van de KNWU voor jou aanvult.

De Noordelijke ATB Club is ook aangesloten bij de NTFU. Dit is de overkoepelende organisatie van de toerfietsverenigingen in Nederland. Als je hiervan lid bent, dan profiteer je van een aantal privileges: gratis toerfietsmagazine/programma, korting op tochten en nog veel meer (kijk op www.ntfu.nl voor meer informatie). Als je naast het lidmaatschap van de Noordelijke ATB Club lid wil worden van de NTFU, dan kost dit per jaar slechts € 19,00 extra, waarbij de club het resterende bedrag van de contributie van de NTFU voor jou aanvult.

Als je lid bent van de Noordelijke ATB Club, kan je ook een wedstrijdlicentie aanvragen bij de KNWU. 

Mocht je niet meer willen of kunnen fietsen, maar wil je toch lid blijven, dan is er de optie om voor minimaal  €10,- donateur te worden.

De leden krijgen toegang tot acties bij onze sponsors. Daarnaast hebben wij regelmatig interessante aanbiedingen, zoals clubkleding en trainingweekends.

Lijkt de Noordelijke ATB Club je wat, vul dan online het Aanmeldformulier Volwassenen of Aanmeldformulier Jeugd (onder tabblad formulieren) in of stuur de gegevens op naar:

Noordelijke ATB Club
p/a van Goghstraat 4
9718 MN Groningen

Voor eventuele vragen kunt u terecht op onze contact pagina!

Wilt u zich afmelden als lid, ook dan graag het online afmeldingsformulier (onder tabblad formulieren) invullen. Afmelden voor 15 december van 2021. Op basis van het verenigingsrecht ben je als lid gebonden aan de betalingsverplichtingen, zolang het lidmaatschap niet is opgezegd. Meld je je later af, tot 31 januari van 2022, dan is resitutie van de contributie mogelijk, onder aftrek van €15,00 administratie kosten. Hierna is restitutie van de contributie niet meer mogelijk. Resitutie van KNWU of NTFU lidmaatschap gelden is niet mogelijk.

Contributie 2022

De contributie voor 2022 ziet er als volgt uit:

Lidmaatschap

Incasso Nota*
Lid € 40,00 € 44,00
Jeugdlid (8 t/m 16) € 30,00 € 33,00
Gezinsleden € 20,00 € 22,00
Gezinsleden jeugd (8 t/m 16) € 15,00 € 16,50
M-lid € 15,00 € 16,50
     
EXTRA    
 + KNWU (lidmaatschap) €   6,00 €   7,50
 + NTFU € 19,00 € 21,00
 + KNWU + NTFU € 25,00 € 28,50
Gezinslid NTFU € 17,00 € 20,00
1 sept. Lid NTFU ** € 28,50  n.v.t
1 sept. Gezinslid NTFU ** € 26,00  n.v.t
Administratiekosten *** € 10,00  
*   Alleen voor leden die in 2017 reeds via nota betalen.
**  Lid in het lopende jaar van september tot volgend jaar eind december
*** Alleen eenmalig voor nieuwe leden.
 
Mocht je nog vragen hebben over de contributie mail dan even naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacature vertrouwenscontactpersoon (VCP)

Bij de Noordelijke ATB Club willen we zorgen dat een veilig sportklimaat vanzelfsprekend is. Om dit te kunnen waarborgen zijn we op zoek naar een vertrouwenscontactpersoon.
Kijk hier voor het functieprofiel.
Voor vragen, verder info of aanmelding mail even met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris gezocht voor 2 jaar

Tijdens de ALV 2019 is onze secretaris afgetreden. Op dit moment bestaat het bestuur uit 5 leden, voorzitter, penningmeester en 3 algemeen bestuursleden.
Voor de komende twee jaar zijn we nu nog op zoek naar een lid die zich beschikbaar wil stellen als secretaris.
Het huidige bestuur wil graag weer op volle sterkte komen.
De taken van de secretaris zijn oa. post/mail behandelen, vergaderingen voorbereiden en notuleren en het meehelpen bij evenementen.
Wil je meer informatie of wil je je beschikbaar stellen, mail dan even naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dames mountainbiken

plezier
We zien dat steeds meer dames de mountainbike pakken. De afgelopen tijd hebben we dan ook regelmatig de vraag gekregen of de Noordelijke ATB Club ook een aparte damesgroep heeft.
We hebben de vraag opgepakt en zijn nu bezig om dit op te starten. We hebben hiervoor al een paar dames bereid gevonden om dit te gaan begeleiden.
Wat we nog aan het uitzoeken zijn is waar precies behoefte aan is. Dit kan bijvoorbeeld lekker (sociaal) fietsen zijn of werken aan de conditie of mountainbike techniek leren of van alles wat.
Dus dames willen jullie als jullie op de hoogte willen worden gehouden vul dan even dit formulier in en zodra er nieuwe ontwikkelingen krijg je van ons een mailtje hiervan.


Agenda

28 sept 2022
19:00 - 20:15 uur
Woensdag training
-------------------------
01 okt 2022
10:00 - 12:00 uur
Jeugd training
-------------------------
02 okt 2022
09:30 - 14:00 uur
Clubtoertocht
-------------------------

Sponsors

Zoeken