Vanaf 1 december kunnen de wedstrijd- en kaderlicenties weer worden aangevraagd door de leden. We maken ook graag gebruik van de gelegenheid om nog wat zaken toe te lichten met betrekking tot de verandering van het KNWU-lidmaatschap en de introductie van de startlicentie.
Het basislidmaatschap wat je al jaren kent, krijgt met ingang van 1 januari a.s. een nieuwe naam, het KNWU lidmaatschap, en een andere invulling. De belangrijkste verandering is dat je hiermee geen (inter)club, afdelingswedstrijden, Nederlandse kampioenschappen voor clubs of nationale wedstrijden meer mee kunt rijden. Uiteraard kun je met dit lidmaatschap gebruik blijven maken van de speciale ledenvoordelen. Ook draag je met dit lidmaatschap bij aan de belangenbehartiging van de Nederlandse wielersport, het in stand houden van de Nederlandse wieler-infrastructuur en het mogelijk maken van opleidingsmogelijkheden voor kaderleden en sportstimuleringsprojecten.Het het KNWU lidmaatschap kan bij de club worden aangevraag en wordt ook bij de contributie verrekend.
Wil je wel (inter)club, afdelingswedstrijden, Nederlandse kampioenschappen voor clubs of nationale wedstrijden rijden dan heb je minimaal nu een startlicentie nodig.De startlicentie dient een lid zelf aan te vragen via MijnKNWU. Ook de kosten zijn voor degene die hem aanvraagt.Voor info over de startlicentie ga hier naar: KNWU
Dus,het KNWU lidmaatschap wordt geregistreerd door de club. De club meldt leden aan bij de KNWU en sluiten voor hen een KNWU lidmaatschap af. Het lid dient zelf de startlcentie aan te vragen.
Voor vragen of uitleg over de KNWU licenties kijk op de pagina van de KNWU, kom je hier niet uit dan kan je altijd via de contactpagina contact opnemen met de NAC.

Agenda

06 mrt 2024
19:00 - 20:15 uur
Woensdag training
-------------------------
09 mrt 2024
10:00 - 12:00 uur
Jeugdtraining
-------------------------
13 mrt 2024
19:00 - 20:15 uur
Woensdag training
-------------------------

Sponsors

Zoeken